Uitreiking gouden ster overblijven!! woensdag 3 september


Op alle ABBO scholen is er een mogelijkheid voor TSO (tussenschoolse opvang). Op de Krabbenkooi wordt al jaren achter elkaar de TSO opgepakt door ouders. De ouders die helpen bij de TSO zijn hiervoor opgeleid. Per 10 à 15 kinderen is er één overblijfouder aanwezig. Er is een duidelijk overblijfreglement, waaraan de overblijvers én de overblijfouders zich moeten houden.

Afgelopen schooljaar hebben alle overblijfouders is een landelijke cursus TSO gevolgd. O.l.v. dhr van Veen hebben alle ouders theorielessen en praktijklessen gekregen. Daarnaast zijn alle ouders geobserveerd en hebben zij een overblijfouders zijn geslaagd voor deze cursus.

Naast de basiscursus hebben beide overblijfcoördinatoren nog een cursus gevolgd.

Net voor de zomervakantie hebben alle overblijfouders en beide overblijfcoördinatoren te horen gekregen dat zij allemaal zijn geslaagd! Voor de komende vier jaar zal De Krabbenkooi opgenomen worden als TSO voorbeeldschool en zal De Krabbenkooi een Gouden Ster krijgen!

Op woensdag 3 september 2014 krijgt de school de Gouden Ster uitgereikt, als teken dat wij het overblijven op uitstekende wijze hebben georganiseerd. In het bij zijn van alle kinderen en teamleden zullen alle overblijfouders op feestelijke wijze in het zonnetje worden gezet.

Kijk alvast voor meer informatie op:

http://www.tso-voorbeeldschool.nl/TSO/Nieuws/Nieuws.html

De komende schooljaren gaan we hard aan het werk om deze Gouden ster te behouden!

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook