Workshopavond social media groep 6 t/m 8


1M.Main kopieGraag willen wij u informeren over de stappen die wij ondernemen om te zorgen dat onze leerlingen veilig gebruik maken van het internet en de social media kanalen van deze tijd.

Als ABBO school vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen dat wij een goed voorbeeld geven en onze leerlingen voorzien van nuttige informatie om problemen zoals bijvoorbeeld online pesten of stalken voor te zijn.

Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met BASburo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Social Media en het gebruik hiervan.

Samen met BASburo hebben wij voor alle  ouders van de groepen 6 t/m 8 een informatiebijeenkomst gepland. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u informatie over deze samenwerking en welke stappen er op de school van uw kind worden genomen.  Tevens krijgt u informatie over hoe u zelf controle en toezicht kunt houden over het online gedrag van uw kind(eren) .

Deze informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 9 september van 18.30 – 20.00uur in de aula van de Krabbenkooi (locatie Coehoornstraat). Wij gaan er vanuit dat alle ouders van de groepen 6 t/m 8 hierbij aanwezig zullen zijn. Mocht u verhinderd zijn, willen wij u vragen zich af te melden bij de groepsleerkracht van uw kind.
Mocht u hierover vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de directie.

Met vriendelijke groet,

Team Krabbenkooi

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook