Danslessen groepen 1-2, 6 en 7


image001Peace, love, unity en having fun: de definitie van hiphop en dé basis van Boogie Down Dance Center! Vanaf komend schooljaar gaat de ABBO een samenwerkingsverband aan met dansschool Boogie Down. Het afgelopen jaar heeft De Krabbenkooi al eens danslessen mogen volgen bij Boogie Down. Het komende schooljaar gaan de groepen 1-2, groepen 6 en groepen 7 aan de slag met het volgen van een dansworkshop. De groepen 1-2 zullen de danslessen volgen in de speelzaal van De Krabbenkooi. De groepen 6 en 7 zullen de danslessen volgen op locatie: dansschool Boogie Down, De Boulevard. Alle groepen krijgen een reeks van 4 lessen onder de reguliere gymtijden.

Het doel is om de kinderen in contact te brengen met de verschillende dansstijlen en voornamelijk het plezier van dansen te laten beleven. Op dit moment zijn we nog aan het bekijken of een afsluiting, waarbij u als ouder kunt komen kijken, realiseerbaar is.

De groepen 1-2 zullen voornamelijk streetdance lessen krijgen. De groepen 6 en 7 een combinatie van breakdance en hip hop lessen.

De groepen 6 zullen starten met de workshopreeks op donderdag 11 september. De groepen 7 starten op dinsdag 7 oktober en de groepen 1-2 zullen als laatste aan de beurt zijn. Zij zullen vanaf woensdag 15 oktober aan de slag gaan.  (Meer informatie m.b.t. data en tijden van de danslessen bij de groepsleerkracht).

De komende periode gaan we bekijken hoe we na deze lessenreeks verder kunnen gaan met deze samenwerking. We houden u op de hoogte!

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook