Een gouden ster voor de Krabbenkooi


SONY DSCBasisschool De Krabbenkooi verzorgt voor haar leerlingen tussen de middag het overblijven. Dat is niet zo heel bijzonder want alle scholen hebben hier mee te maken.

De Krabbenkooi heeft er voor gekozen dit te doen met ouders van de school waardoor een nauw contact en veel betrokkenheid is gegarandeerd.

Om toch te zorgen voor een kwalitatief optimale begeleiding moet veel worden geregeld: een goede organisatie, verantwoord eten en drinken, een prettige sfeer en goed toezicht.

Om dit te bereiken hebben alle overblijfkrachten afgelopen jaar een intensieve cursus gevolgd bij een landelijke organisatie. Diverse theoretische uren, praktijkobservaties en evaluatie hoorden hierbij.

Aan het eind van het afgelopen schooljaar kwam het bericht dat De Krabbenkooi aan al deze voorwaarden voldoet en om die reden een Gouden Ster krijgt uitgereikt.

Dit is gebeurd op woensdag 3 september. Op een feestelijke manier is de Ster overhandigd aan de school en zijn de overblijfouders in het zonnetje gezet voor deze prestatie. Alle leerlingen waren aanwezig bij deze uitreiking en kregen na afloop een gezonde appel.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook