Internetprotocol


social-media2Al enige jaren hanteren we op De Krabbenkooi een zogenoemd internetprotocol, oftewel afspraken met kinderen hoe zij op school (en liefst ook thuis) op internet met e-mail, websites en social media moeten omgaan.

Vrijdag 12 september zijn deze afspraken nog eens in groep 5-6-7-8 besproken. De kinderen krijgen deze afspraken mee naar huis en het is de bedoeling dat uw zoon / dochter dit ondertekent en dat u als ouder / verzorger dit mede ondertekent. We willen het ondertekende formulier graag voor vrijdag 19 september weer terug hebben.

U kunt de afspraken hieronder downloaden.

Internetprotocol 2014-2015

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook