Vastenavendwandeling groep 1/2B


Op dinsdagochtend 21 februari zijn we met de klas op pad geweest! We gingen namelijk een stukje van de echte vastenavendwandeling lopen samen met een aantal mama’s en de juf. Onze gids, Anne Flipsen, stond ons om 9.00 uur op de Markt al op te wachten. We keken onze ogen uit op de grote Markt, want de Peperbus had zijn gezicht al, de koppen op de lantaarnpalen en ook het stadhuis was mooi versierd. We liepen door de straten van het Krabbegat en hier en daar stopte Anne om iets te laten zien of te vertellen. We zijn naar de geit gelopen en hebben daar het liedje van ‘Mie de n’Os die ‘ad een geitje’ gezongen. Anne vertelde dat hier de vastenavend altijd begint. En we hebben ook nog gehoord wanneer en hoe de vastenavond ook weer afgelopen is. Na de wandeling waren we wel moe hoor, maar iedereen heeft het superknap gedaan! In de klas hebben we lekker gegeten en gedronken en ee mooie waterverftekening van een krab gemaakt. Het was een gezellige ochtend. Anne Flipsen en hulpmama’s bedankt!

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook