Grp.6b – Kinderboekenweek 2017 opening


2017-10-04 08.36.33 KinderBoekenWeek 2017 start (20171004_083633)Op het schoolplein van De Krabbenkooi vond woensdag 4 oktober de opening plaats van de KinderBoekenWeek 2017 met het thema Gruwelijk Eng. Sommige kinderen waren voor de gelegenheid al verkleed. De leerlingen van groep 8 deden een dansje.

We kregen als groep een boek als cadeautje: “Bor ziet spoken”. Dit boek gebruiken we in de klas voor het voorleeskampioenschap. Veertien kinderen van de klas doen er aan mee. Elke leerling leest één hoofdstuk van het boek voor. Zo hebben we op het eind van de kinderenboekenweek ook dit hele boek meteen uit.

Volgende week vrijdag, de 13e, hebben we een groot Halloween feest op school. Alle meesters en juffen vieren dan hun gruwelijke verjaardag. We verwachten dat iedereen zich eng verkleedt om de leerkrachten een horror verjaardag te bezorgen.

Meer foto’s en een filmpje kunt u hier zien.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook