Kerstfeest 2017


kerstkaartDe leerkrachten hadden hun klas de afgelopen weken samen met de kinderen de klas omgetoverd in winterse en sfeervolle taferelen. De school ademende langs alle kanten de kerstsfeer uit. De rest van de school was weer prachtig aangekleed door de ouders van de activiteitencommissie. Bedankt daar voor.

Op donderdagavond 21 december stonden honderden kinderen en ouders te trappelen om in de klas bij het kerstdiner aan te mogen schuiven. Vaders en moeders, opa’s en oma’s hadden weer hun best gedaan om allerlei lekker voor- en hoofdgerechtjes te maken en niet te vergeten heerlijke toetjes.

Dit jaar hadden we als goede doelen actie: een kerstkaart maken voor een eenzame oudere. Meer dan tachtig kaarten werden er thuis gemaakt. Enkele dagen voor het kerstfeest hebben we deze kaarten verstuurd. Ergens in Nederland zit er nu iemand te genieten van zomaar een leuke kerstkaart uit Bergen op Zoom.

Namens heel het team van De Krabbenkooi wensen we u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

 

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook