kerst in groep 8b


Het was bijzonder gezellig in de groep. Voor tijdens en de dag erna. Wat een heerlijke gerechtjes waren er gemaakt. Er werd jingle bells gespeeld door Dilara en Youssra zong voor en de klas volgde. daarvoor hadden Dilara en Almila gezongen in het kerstkoortje beneden in de aula en Megan had een leuke quiz over kerst in elkaar gestoken met muziek en dansende kerstmannetjes. Wat zagen de leerlingen er netjes uit. Ik dank ook de klassenouders, Elvira en Heidi, voor hun inzet tijdens het kerstdiner, zo konden de dames en  ik meegenieten van de gezelligheid.  Hieronder enkele foto`s de rest volgt.

IMG_2499[1]Voorgerechten;

IMG_2500[1]Hoofdgerechten IMG_2498[1]Nagerechten

 

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook