excursie naar Intratuin


Woensdag 20 april, zijn we met onze klas naar Intratuin geweest. We begonnen met een wandeling door de winkel. In kleine groepjes, samen met een mama of papa, hebben we veel gezien. Moestuintjes, planten, bloemen, dieren.  We mochten zelfs een konijntje aaien. Er was heel veel te zien, maar gelukkig hadden we ook nog tijd voor de speeltuin. Daarna kregen we lekkere ranja en een cakeje. Tot slot nog met juf Karin van Intratuin een supermooie vlinder geknutseld. Dank je wel hoor juf Karin. Maar ook alle papa’s en mama’s die hebben gereden en met ons door de winkel hebben gelopen.  Heel fijn.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook