Kamp groep 8 2016


Het was weer een enerverend kamp, zoals ieder jaar. De fietstocht heen en terug ging fantastisch en er gebeurde, behalve het verkeerd rijden van meneer Mark, Kim, Joëlle en Judith,  niets noemenswaardigs. Op het kampterrein hadden we weer een vol programma, maar er was ook ruimte voor een beetje luieren, spelen in de speeltuin, zwemmen of voetballen. Jammer genoeg ging het eerste nachtspel niet door, maar dit is de volgende nacht goed gekomen. Ik denk dat we een goed en gezellig kamp gedraaid hebben. Hieronder staan de foto`s in een dia presentatie. Wanneer iemand de foto`s zelf wil hebben, neem dan een USB stick mee en we zetten ze over.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook