Grp.6A: De eerste schoolweek


Elke week zullen twee kinderen een kort verslag maken van dingen die in en om de klas gebeuren. Deze eerste week hebben Sven en Irem dat gedaan.  Hieronder staat hun verslag.

BACK TO SCHOOL
Maandag
De eerste dag is super spannend om met een nieuwe meester of juf kennis maken. Op de eerste dag dan hoef je weinig te doen maar ja hoe zit zo’n eerste school dag er uit?
Het begint met kennis maken net je meester of juf. Dan hebben wij de boeken in ons kastje gedaan. wij hebben ook een boekje over mijn zelf gehad daar staan moppen en puzzels in.
Bijvoorbeeld: wat is rood en gaat op en neer?
antwoord: een tomaat in de lift

Dinsdag
Een nieuwe dag nu pas komen wij op gang. We hebben al taal reken en nog meer gedaan.

Woensdag
Weer een nieuwe dag. We hebben veel gedaan dus ik begin van voor af aan. We begonnen met rekenen en taal spelling en estafette en de school dag was weer voor bij.

Donderdag
Vandaag begonnen we met de inloop en toen leuzencontrole toen taal en rekenen buitenspelen blits, spelling, pauze, estafette lezen , gym. maar ik moet wel zegen dat het een leuke dag gaat worden.

Vrijdag
Op de laatste dag hebben we al inloop gedaan. Rekenen, taal, pauze, geschiedenis, spelling. Dat was de ochtend. ‘s Middags computeren, tekenen, werk afmaken, naar huis.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook