Pepernoten bakken én Zwarte Pieten


Vrijdag 18 november was onze eerste excursie. We gingen naar Fort Smakelijk om pepernoten te maken. We werden hartelijk ontvangen. Nadat we allemaal onze handen hadden gewassen, gingen we in de hele grote keuken kijken hoe kok Ivo het beslag maakte. Daarna gingen we in de grote zaal zelf de pepernoten draaien. We leken wel echte bakpietjes. Toen de pepernoten in de oven gingen, kregen we lekkere ranja en een kleurplaat om te kleuren. Na 20 minuten waren de pepernoten klaar. Mmmm, lekker dat ze waren…

Weer terug op school werden we verrast door 2 zwarte Pieten. Zij kwamen in onze klas dansen, zingen en even spelen. Wat was dat gezellig!

Alles bij elkaar dus een gezellige ochtend gehad. De mama van Bjorn, Sam en Finn zijn mee geweest om te helpen. Bedankt hoor.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook