Nieuwsbrief januari


Nieuwsbrief januari 2017

Beste ouders en verzorgers,

Wij wensen u allemaal een goed, gezond en voor de kinderen ook een leerzaam 2017 toe. Een nieuw jaar begint met een nieuwe nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal iedere eerste donderdag van de maand naar u gemaild worden of bij vakanties de eerste donderdag na de vakantie. Deze eerste brief krijgt uw kind ook op papier mee naar huis. Heeft u de brief per mail binnen gekregen dan hoeft u niets te doen. Heeft u geen mail gekregen dan graag onderstaand strookje inleveren bij de leerkracht. Uw mailadres wordt dan gecheckt en/of aangepast.

Wij feliciteren deze maand:

2-jan Estelle vd Salm 5b 12-jan Rayhan Ben Amar 1/2d
  Jacky vd Salm 5a   Maria Zeidan 1/2c
3-jan Meis Bakx 6a 13-jan Jasper de Jong 1/2c
  Kay van Gils 1/2b   Jente Mooij 4b
  Merel Kemperman 4b 17-jan Sem Walstra 1/2c
4-jan Sidali Bouraba 6a 18-jan Romie Brown 3b
  Emirhan Calis 7b 20-jan Sarah van Velzen 8b
6-jan Sanne Nuyes 5b 24-jan Soraya v Hoeffelen 5b
7-jan Rayan El Ouardani 6a 25-jan Richard Keijzer 3a
8-jan Juf Carin     Lucas Theuns 8b
9-jan Meneer Wim   26-jan Kirsten Kijzers 4b
10-jan Giel Dietvorst 8b 27-jan Juf Lucy  
11-jan Dina Bouhoudane 1/2b 29-jan Mitte van Gorsel 4b
  Juf Irene   31-jan Lizz Kalle 1/2a

Cito toetsen. Vanaf 23 januari a.s. worden in alle groepen de Cito midden toetsen afgenomen. Deze toetsperiode zal ongeveer 3 weken duren.

Woensdag 25 januari. De kinderen van groep 1 zijn deze ochtend vrij.

Vrijwillige ouderbijdrage. Graag willen wij u bedanken voor het overmaken van de vrijwillige ouderbijdrage. Mocht het u ontschoten zijn dan is het natuurlijk nog steeds mogelijk om het over te maken. Graag op het volgende rekeningnummer: NL62RABO0306101645 t.n.v. De Krabbenkooi o.v.v. de naam en de groep van uw kind(eren). Mocht u wel willen betalen, maar lukt het door omstandigheden niet, laat het ons dan weten dan kunnen we wellicht samen een oplossing bedenken.

Woensdag 1 februari studiedag. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 zijn vrij. Gezocht: Dweilband Wij zijn nog steeds op zoek naar dweilbandjes voor onze optocht. Kent u een bandje dat interesse heeft, laat het ons weten. Bespeelt u zelf een instrument en wilt u graag mee doen? Heel graag! U kunt het doorgeven aan juf Petra: petra.loon@krabbenkooi.nl Dit was de nieuwsbrief van de maand januari. Mocht u ergens vragen over hebben kom gerust langs op het koffie/thee momentje. Dit is op de dependance iedere dinsdag van 08:30 uur tot 09:00 uur en op de hoofdgebouw iedere woensdag van 08:30 uur tot 09:00 uur. Met vriendelijke groet,

Team Krabbenkooi

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook