Groep 1/2B op bezoek bij Jovroe


Op dinsdag 11 april zijn wij naar Jovroe geweest. Hier hebben allerlei diertjes gezien en geaaid. Zo waren er kippen, konijnen, een varken, wandelende takken, ratten, cavia’s, geitjes en paarden. We hadden geluk, want we hebben een pasgeboren konijnennestje gezien en er waren ook hele jonge geitjes!

Na de rondleiding hebben we gegeten en gedronken en zijn we aan de slag gegaan met techniek en spelletjes. Zo konden we butons maken, hamertje tik spelen, een zenuwspiraal doen, bellen blazen en zelfs een waterraket afschieten. Dat was gaaf! Daarna konden we ook nog spelletjes doen zoals voetbal, klompenrace enz. Als afsluiting hebben we nog een ijsje gegeten. Het was een hele leuke leerzame ochtend! Mensen van Jovroe en hulpmama’s bedankt!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook