Op bezoek bij Jovroe


Woensdag 12 april zijn we op bezoek geweest bij Jovroe. Een kinderboerderij met allemaal jonge geitjes, lammetjes, kippen, paarden en nog veel meer dieren. We hadden geluk, want we konden een pasgeboren nestje van konijntjes zien. Alle dieren mochten we aaien. Daarna was er een pauze met lekkere ranja en een appeltje.

Na de pauze stonden er leuke spelletjes klaar. Ook konden we flessen laten vliegen en hele grote zeepbellen blazen. Het was een super gezellige ochtend. De kleuters waren erg lief en enthousiast bezig. Mede door Christel en alle hulpouders was het een zeer geslaagde excursie.

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook