Schoolfotograaf: 8 mei


Beste ouders en verzorgers,

Op maandag 8 mei komt de schoolfotograaf langs. De foto’s worden dit jaar gemaakt door Foto Koch. kochie

Er wordt een groepfoto gemaakt en van alle kinderen 3 individuele foto’s. De kinderen van groep 1/2 mogen hun favoriete knuffel meenemen.

Ook is er gelegenheid om een broer/zus foto te laten maken. Voor de organisatie hiervan willen wij u het volgende vragen:
Zitten alle kinderen in groep 3 t/m 8 dan hoeft u niets te doen. De oudste broer/zus haalt de jongere broer(s)/zus(sen) op en gaan onder schooltijd op de foto.

Heeft u 1 of meerdere kinderen in groep 1/2 of nog baby’s/peuters dan is het ook mogelijk om samen op de foto te gaan. Wij vragen u dan om vooraf het gezin in te tekenen op de intekenlijst. Deze foto’s worden op maandag 8 mei tussen 08:15 uur en 09:00 uur op het hoofdgebouw gemaakt.

Even een voorbeeld: heeft u een kind in groep 1/2, 5 en 7 dan tekent u in en wordt u om 08:15 uur met alle kinderen verwacht voor een broer/zus foto. Als u niet op de lijst staat is het niet mogelijk om samen op de foto te gaan. De intekenlijsten hangen op de dependance bij de ingang en op het hoofdgebouw in de aula.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de leerkracht.

Hartelijke groet,
Lucy Derks
Plaatsvervangend directeur
De Krabbenkooi

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook