Groep 7B


Even voorstellen

Hallo iedereen,

Ik ben Monique Gillesse en ben al heel wat jaren werkzaam op deze school. Sinds 2 jaar werk ik samen met Brechje in groep 7. Ik werk op maandag en vrijdag en heb er erg veel zin in. Mijn hobby’s zijn tennissen, lezen, saxofoon spelen en ik ga graag naar een concert.

Ik ben Brechje van de Merbel en ook al heel wat jaren verbonden aan de Krabbenkooi. Al die jaren werk ik met veel plezier met de leuke mix van kinderen die op onze school zitten. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn mijn werkdagen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop of terras.

Wat voor ons beiden geldt is dat wij het belangrijk vinden dat de kinderen met veel plezier naar school komen en zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Ook vinden wij het zeker fijn om regelmatig met u, als ouder, contact te hebben.

Het wordt een intensief, leerzaam, schooljaar en er is ook zeker tijd voor een grapje en een grolletje. We maken er samen een mooi jaar van!


Digilessen

Hieronder staan een paar links die je nodig hebt voor de digilessen.

AaBeeCeeDigitaal lessen: Klik hier.
Oefenbestanden voor AaBeeCeeDigitaal downloaden (op school gebruiken we Word 2007, maar dat kan thuis anders zijn). Kies dus het pakket met de goede bestanden. Vraag thuis iemand om mee te helpen.


Agenda

Hieronder staat de agenda van onze klas. Het kan soms een paar tellen duren voordat hij verschijnt. Dus eventjes wachten.

Klik in de agenda op een onderwerp om meer informatie erover te lezen.

Ambrasoft
Met Ambrasoft kun je:

Tafeltjes instuderen
Dicteewoordjes van school oefenen
Rekensommen maken
en nog veel meer
Het is precies dezelfde Ambrasoft als op school. Met hetzelfde wachtwoord als op school.

Nieuws uit Groep 7b

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook