Volleybal clinics op de ABBO scholen!


Dit schooljaar zullen op de ABBO scholen volleybalclinics plaats vinden, in samenwerking met Sic Pugno en Deltalent. Volleybal

Wat is volleybal eigenlijk? 

Volleybal is een balsport dat je speelt in twee teams, ieder aan een eigen kant van het net. Je probeert met jouw team te winnen door de bal bij de tegenstander de grond te laten raken. In Bergen op Zoom kun je volleyballen bij Sic Pugno. Deze vereniging bestaat sinds 1963 en is de grootste vereniging in de omgeving.

Door wie?

De volleybalclinics worden uitgevoerd door een volleybal trainer van Deltalent, een organisatie die zich inzet voor sport- en talent ontwikkeling van jonge kinderen. Eredivisie volleyballer Ryan Anselma verzorgt de clinics. Deze 2 meter lange middenaanvaller speelt al jaren op het hoogste niveau en is de juiste persoon om kinderen op een veilige en leuke manier kennis te laten maken met volleybal!

Volleybal 2 Deltalent

Wat en wanneer?

De clinics starten vanaf de 4e week van het schooljaar. Gedurende 3 weken zullen alle scholen, op helaas de Nieuwe Veste in Steenbergen, bezocht worden en kunnen de kinderen zelf ervaren hoe het is om te volleyballen. De klassen die de clinics volgen zijn de groepen zes.

Als afsluiting zal door Sic Pugno een eindtoernooi georganiseerd worden! Daaraan zullen dan ook weer alle groepen die de clinics hebben gevolgd op donderdag middag 12-10-2017, tussen 13:00 uur en 15:00 uur in Sporthal De Boulevard in Bergen op Zoom, net voor de herfstvakantie aan deelnemen. Zo kunnen alle kinderen laten zien wat ze geleerd hebben. Tevens zal die middag in het teken staan van de uitreiking van het Gezonde School Vignet, waar dit samenwerkingsverband een mooi voorbeeld van is.

Kinderen (maar ook papa’s en mama’s) die hierna enthousiast zijn geworden, zijn van harte welkom om bij Sic Pugno vier keer, kosteloos, mee te komen trainen.

Nu al nieuwsgierig geworden? Kijk op www.sicpugno.nl.

Actueel Nieuws

Nieuws uit Groep 3a

De afgelopen weken waren weer gezellig! Zo zijn de rommelpieten…

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 5-6

Bekijk alle nieuwtjes

Nieuws uit Groep 6a

Woensdagavond 18 april. Een spannende avond voor leerlingen, ouders, opa's…

Woensdag 10 april 2018 hebben we onze laatste kleine repetitie…

Dit schooljaar zullen op de ABBO scholen volleybalclinics plaats vinden,…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook